JellyPages.com

welcome


VISITOR

Time

My Luv

Daisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Click ye...

Pages

22.9.10

Awet muda - Produk idaman setiap wanita

Anda berasa penat, letih dan tidak bermaya? Merasa malu bila wajah anda lebih kelihatan tua dari usia anda? Lebih parah apabila suami mula complaint 'persembahan' anda semakin lemah dan membosankan? Awet Muda merupakan produk terbaru keluaran Puteri Alya yang kaya dari alam semulajadi seperti madu, kolagen, sireh, pueraria lobata, saffron, pegaga, kacip fatimah, manjakani, halia dan ubi bit merah. awet Muda telah diformulakan sesuai untuk membina kesihatan tubuh dan mencantikkan kulit, membina rahim dan membantu dalam hubungan keintiman suami isteri.

Awet Muda merupakan produk yang digelar ALL IN ONE atau ONE PACKAGE. Diformulasikan di dalam bentuk cecair dan rasanya seperti madu. Dengan memilih AWET MUDA pengguna tidak perlu mengeluarkan bajet yang tinggi kerana bahan-bahan yang terdapat dalam AWET MUDA merupakan bahan yang diperlukan oleh tubuh badan seorang wanita.


Pengguna disarankan mengambilnya secara konsisten bagi mendapat hasil yang memberangsangkan. AWET MUDA sangat mudah untuk mengambilnya dan di bungkus dalam bentuk sachet agar mudah untuk dibawa ke mana-mana malah boleh diletakkan di dalam beg tangan anda sekiranya anda tidak sempat untuk mengambilnya di rumah. Yang terbaru, AWET MUDA telah dibungkus didalam bentuk botol.

Harga: RM30 (W/M) RM35 (E/M)

Cara Pengambilan: Awet Muda(Sachet)


1 hari 1 sachet diambil semasa perut kosong sebelum sarapan. Terus dituang ke dalam mulut tanpa perlu dibancuh. Disarankan mengambilnya 2 kotak untuk 1 bulan dan boleh berhenti ketika period.


Cara Pengambilan: Awet Muda(Botol)


1 hari 20ml diminum ketika perut kosong


Isi kandungan (sachet):


1 kotak mengandungi 12 sachet. 1 sachet 20 ml. 1 kotak bersamaan 240 ml.


Isi kandungan (botol):


1 botol mengandungi 240ml.

Fungsi dan Kebaikan Awet Muda

 • Membantu menganjal, menegang, menghalus dan mencerahkan kulit.

 • Kuku akan kelihatan lebih bersinar dan sihat

 • Menganjalkan kembali payudara dan punggung.

 • Membantu keintiman hubungan suami isteri.

 • Kaya dengan vitamin dan galian.

 • Membantu memulih tenaga batin wanita.

 • Memberi tenaga dan kesihatan pada badan.

 • Mengatasi masalah mengantuk dan memberikan tenaga bagi melakukan tugasan harian

 • Mengatasi masalah dalaman wanita seperti sengugut dan lain-lain.

 • Membuang angin dalam badan.

 • Membantu mendapatkan bentuk badan yang ideal.

 • Meningkatkan keindahan wajah.

 • Kaya dengan vitamin dan mineral

 • Sesuai untuk semua golongan wanita.
10 JENIS BAHAN SEMULAJADI TERDAPAT DI DALAM 1 PRODUK
UBI BIT MERAH Akar ubi bit merah sering digunakan oleh orang-orang China dan Eropah zaman dahulu kerana mereka percaya mengamalkan dalam pemakanan setiap hari akan memberi tenaga badan dan penjagaan kesihatan yang maksimum.Beet Merah (red Beet) sebagaimana ia dikenali di Amerika Syarikat atau akar beet (Beetroot) di kepulauan British dan Eropah merupakan sejenis Ubi yang banyak ditanam orang sejak berkurun-kurun yang lalu.Ia bukan sahaja dijadikan makanan bagi manusia dan haiwan disana, malah pada waktu-waktu tertentu ia digunakan sebagai ubat untuk penyakit-penyakit tertentu.Red Beet atau Ubi Bit Merah mempunyai nilai perubatan yang tinggi. Sejak beberapa kurun yang lalu ia cukup terkenal sebagai ubat bagi penyakit demam kuning serta beberapa penyakit lain.Beet Merah tumbuh liar secara meluas disepanjang persisiran pantai barat eropah dan Afrika Utara. Ia mula ditanam secara terancang di Jerman dan diperkenalkan ke Itali pada kurun ke lima belas.Beet Merah yang tumbuh secara semulajadi mempunyai khasiat yang amat bernilai tinggi dari segi kesihatan. Manisnya yang semulajadi dan kandungan galian yang terdapat dalam beet Merah dapat dijadikan penawar kesihatan yang berkesan kepada manusia.Hasil kajian beberapa orang saintis, beet Merah amat sesuai dijadikan makanan tambahan bagi orang yang perihatin terhadap dan berhasrat menjaga kesihatan diri.Dalam "Encyclopedia of Healting Juice", Dr John Heinerman menyebut, Beet Merah boleh membantu menambahkan darah dan membersihkannya secara semulajadi melalui kandungan galian dan gula natural yang terdapat didalam ubi beet tersebut.Sebuah artikel bertarikh 27hb. Februari 1996 bertajuk "Issue of cancer" mengatakan Beet Merah baik untuk mencegah berlakunya Kanser (Barah). Pendapat dan pandangan yang sama turut dikemukakan ole Hugo Schulz, seorang ahli Farmasi dari Jerman, melalui hasil kajian akademiknya pada tahun 1964 dan H O Kleine, pakar Kanser dari Jerman, yang membuat kajian pada tahun 1983. - Mengandungi karbohidrat, protein dan lemak untuk tenaga - Mengandungi vitamin seperti: A, B1, B2, B6, B12 dan C untuk membina kesihatan tubuh dan kecantikan kulit - Mengandungi Beta-Carotena dan Karotenoid yang merupakan anti-oksida - Kaya dengan Kalium, Niasin, Asid Folik, Zink, Magnesium, Fosforus, Kalsium, Sulfur, Fodine, Ferum, Kuprum dan termasuk juga galian yang sukar didapati seperti Rabidum dan Cesium - Membantu menyerap nutrien-nutrien yang diperlukan - Membantu buang toksik dalam badan - Memulih, menyegar dan menambah tenaga tubuh badan.- Menjaga dan mengimbangi kekuatan badan.- Menambah tenaga batin.


MADU - Memulih, menyegar dan menambah tenaga tubuh badan. - Menjaga dan mengimbangi kekuatan badan. - Menambah tenaga batin.


SAFFRON Saffron adalah sejenis pokok herba dari Loridacces dengan ketinggian 10 hingga 30 cm. Bunga Saffron mempunyai 3 kelopak bunga dan kelopak daun yang berwarna unggu. Adalah sangat menarik diketahui , hanya lima hingga tujuh kilogram Saffron kering yang dapat diperolehi dari satu hektar tanah. Saffron tergolong antara khazanah alam yang termahal didunia. Saffron mengandungi khasiat dan nilai komersial yang tinggi. Kajian sains membuktikan bahawa saffron berpotensi digunakan sebagai salah satu elemen penting dalam penghasilan produk kecantikan kulit. Penggunaan Saffron bukan sahaja dapat mencerahkan kulit sekaligus dapat melembutkan kulit. Bagi anda yang mengidamkan kulit yang cerah dan sihat, Saffron adalah jawapannya. Bagi ibu-ibu mengandung , Saffron dapat mempengaruhi kecantikan kulit bayi dalam kandungan. Ujian klinikal mengesahkan bahawa ekstrak Saffron mempunyai nilai perubatan. Saffron berpotensi untuk menurunkan tekanan darah dan kadar denyutan jantung serta melancarkan sistem respirasi. - Mencerdaskan minda- Membantu membuang angin yang berkumpul dalam perut- Menguatkan ingatan dan menghilangkan keletihan- Awet Muda dengan kulit cerah dan bersih- Mengurangkan keletihan.- Membantu dalam membina antibodi- Membantu memulih tenaga batin wanita.
SIREH - membantu menegangkan otot-otot pada bahagian sulit wanita - membersihkan bahagian sulit wanita daripada bakteria dan kuman


KACIP FATIMAH - Mengatasi masalah senggugut- Meningkatkan keindahan wajah- Elok untuk wanita selepas bersalin

MANJAKANI - Elok untuk wanita selepas bersalin - Membantu menyembuhkan luka-luka dalaman selepas bersalin- Melicinkan dan memelihara kulit
PEGAGA -menyegarkan badan- mengurangkan berat badan- awet muda- rawatan lepas bersalin

PUERARIA LOBATA - membantu menganjalkan kulit yang telah melendut- menegangkan dan menghaluskan struktur kulit- mengurangkan garis-garis halus- mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit- menyihatkan kulit yang tidak bermaya agar kembali berseri- menguatkan kuku agar tidak mudah merekah dan menyerpih- kuku akan kelihatan lebih bersinar dan tidak pucat- membentuk dan merampingkan badan tanpa bonjolan lemak yang hodoh- membantu menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur- menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara- mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara- elok untuk wanita selepas bersalin

HALIA - Membantu menghadamkan makanan. - Membantu membuang angin dalam badan- Menghilang bau busuk mulut. - Menghilangkan kadar kesejukan yang terdapat pada makanan & buah-buahan atau sayur-sayuran apabila telah dimakan atau diminum. KOLAGEN - Memelihara kecantikan kulit- Membantu mempercepatkan penyembuhan luka- Membantu memulihkan kekenyalan otot.


Berminat!! PM sy d FB @ email - norzafirah123@gmail.com

No comments: