JellyPages.com

welcome


VISITOR

Time

My Luv

Daisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Click ye...

Pages

20.7.13

GENIE BRA

Bra Ohsem! Bra Murah! Bra Harga Patut! adalah Genie Bra!!!..Sedap betoi pakai!

no more 'ah sakit ah besi ni' or 'buang besi sbb tak suka'.

Genie Bra bleh ganti nursing bra.. Bra ni takda cangkuk2 apa.. sarung je mcm sport bra..kain sedap gilesss..serap peluh... ada 3 warna... 1 set ada 3 pasang.. Kalau nak rasa kebezannya silakanlah try.... u can feel the differences ladies!

GENIE BRA ADALAH COLI / PAKAIAN DALAM YANG SESUAI UNTUK IBU MENGANDUNG DAN IBU MENYUSUKAN BAYI

Tatkala mengandung, akan berlaku perubahan pada saiz dan bentuk payudara seseorang. Ini kerana sewaktu mengandung buah dada membina tisu-tisu yang lebih banyak untuk memuatkan kelenjar-kelenjar susu.

Terdapat pelbagai jenis baju dalam untuk wanita-wanita mengandung atau yang sedang menyusukan, dan memilih satu yang sesuai untuk anda boleh jadi sukar. Pemakaian coli semasa mengandung atau menyusukan adalah pilihan peribadi seseorang. Walau bagaimanapun, memakai coli yang memberi sokongan boleh mengurangkan penarikan tisu yang boleh menyebabkan buah dada menjadi kendur. Wanita yang mempunyai buah dada yang besar secara amnya akan berasa lebih selesa memakai coli.

Ramai wanita suka memakai coli berdawai, dan mereka keliru apabila diberitahu coli sebegini tidak digalakkan dipakai ketika mengandung atau semasa menyusukan. Sebabnya, sekali lagi, ianya kerana bentuk buah dada anda sedang berubah. Semasa menyusukan anak, saiz buah dada boleh bertambah atau berkurangan pada waktu siang, kerana susu sedang dihasilkan dan dikeluarkan.

Dapatkan sekurang-kurangnya dua atau tiga pasang coli. Memandangkan susu anda kadangkala meleleh, anda perlu menukar coli lebih kerap daripada biasa. Coli seharusnya dibasuh dengan tangan dan dengan sedikit sabun. Anda tidak perlu merendamnya dalam peluntur atau cecair berubat kerana ini akan melemahkan fabrik dan boleh menyebabkan kegatalan kulit. Jika anda menjaga coli dengan baik, ia boleh bertahan sepanjang anda mengandung dan beberapa bulan selepas itu.

Genie Bra Pack of 3
1 Set - Nude, Black and White = RM55

Free postage during fasting month..

Berminat = SMS/WASAP/VIBER/WECHAT 0194724797No comments: